Nieuwbouw Park Harga

Park Harga, energie Neutraal wonen in Schiedam

In het Hargapark in Schiedam komt binnenkort langs de groene Poldervaart een nieuwe, milieuvriendelijke woonwijk met 155 goed betaalbare ­eengezinswoningen en ruime appartementen: Park Harga. De wijkPark Harga is goed bereikbaar, gelegen in het groen, metspeelruimte voor de kinderen, sport in de buurt en op fietsafstand van het ­gezellige historische centrum.Langs de groene Poldervaart kunt u al in2017 wonen in een kwalitatieve enduurzame woning, zelfs met EnergieNotaNul.

Kindvriendelijk en groen

Park Harga verrijst op de voormalige velden van handbalvereniging Ventura, langs de Sportlaan en Olympiaweg, tegen de Poldervaart aan. De wijk wordt ruim van opzet, kindvriendelijk, groen en heeft ruimte voor parkeren. De wijk krijgt uiteenlopende woonsferen: statig aan de singel, prettig in de woonhoven, royaal aan het water en bij de appartementen met uitzicht op de vaart en het park.

Goed bereikbaar

Park Harga wordt de nieuwe, groene woonwijk tussen Schiedam-Noord en het gezellige historische Centrum, goed bereikbaar met auto, fiets en openbaar vervoer. De wijk ligt – via het tunneltje onder het spoor door – vlakbij scholengemeenschap Spieringshoek. Station Schiedam-Nieuwland en het Vlietland Ziekenhuis liggen op loopafstand. Park Harga krijgt veel speelruimte voor de kids en heeft tal van sporten in de buurt.

EnergieNotaNul-woningen

De kwalitatieve en duurzame koopwoningen in de nieuwe wijk zijn geschikt voor een gemêleerde groep bewoners. De 113 eengezinswoningen en 42 appartementen worden in vier fasen gebouwd. Dit najaar wordt gestart met het bouwrijp maken van de grond. Na een serie informatieavonden, start de verkoop van fase 1 in het voorjaar van 2016. De eerste 21 appartementen, 8 Singelwoningen en 16 Hofwoningen worden in de zomer van 2017 opgeleverd.

In Park Harga staat duurzaamheid voorop. In basis zijn alle woningen energieneutraal. Kopers kunnen hun woning laten uitvoeren als EnergieNotaNul: geen energielasten meer en toch een hoog wooncomfort.

Verkoopprijs

De woningen liggen op eigen grond en kennen dus geen erfpacht. De appartementen komen te koop vanaf € 185.000 v.o.n., de eengezinswoningen vanaf € 230.000 v.o.n..

Ambiance Zonwering, raamdecoratie

In uw nieuwe woning is de badkamer, keuken een van de eerste zaken die u gaat regelen. Al snel komen daar de vloeren, gordijnen en raamdecoratie achteraan. Ambiance Zonwering Westland en Westland Wonen hebben een prachtige collectie trendy raamdecoratie, vloeren en zonwering voor u, kom eens kijken in de showroom. Westland heeft diverse leuke aanbiedingen voor park Harga

Andere mensen bekeken ook