Nieuwbouw Schiedam

Nieuwbouw woningen in Schiedam

Schiedam de oude Jeneverstad gelegen tussen Vlaardingen en Schiedam heeft een echte branders geschiedenis. De molens verraden het historische graan malen, voor het maken van Jenever. Veel nieuwbouw wordt weer geconcentreerd in het centrum van Schiedam. Voorheen werden veel nieuwbouw projecten gerealiseerd in Spaland, Woudhoek in het Noorden van Schiedam.

Nieuwbouw voormalig ziekenhuis terrein

Het voormalige ziekenhuis terrein is opgedeeld in kavels, waar leuke vrije woningen kunnen worden gebouwd, project Oranjeburgh. Een ander leuk project in Schiedam is Houthaven. Aan de rand bij het Beatrixpark in Schiedam worden in de wijk langs de snelweg nieuwbouw woningen gerealiseerd.

Park Harga, naast het ziekenhuis

In het Hargapark in Schiedam komt langs de groene Poldervaart een nieuwe, milieuvriendelijke woonwijk met 155 woningen: Park Harga. De 113 goed betaalbare eengezinswoningen en 42 ruime appartementen gaan samen de duurzaamste wijk van Schiedam vormen met zogeheten EnergieNotaNul-woningen.

Wonen bij Beatrixpark

Er worden verschillende woningtypen ontwikkelden zijn al beschikbaar vanaf ca. € 157.500 v.o.n., op basisvan erfpacht (fiscaal aantrekkelijk). Afgekocht erfpacht of grond in eigendom behoren ook tot de mogelijkheden.De huizen hebben een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Véél ruimte, luxe afwerking en helemaal naar uw wens uit te voeren! Bovendien een heerlijke tuin van ca. 10 meter diep (ca. 55m2).Voor deze woningen steltde gemeente Schiedamper 1 februari 2014 de starterslening opnieuw beschikbaar!

Beatrixpark is uitverkocht

Nieuwbouw woningen Schiedam Kethel

In sportpark Kethel bouwt Dura Vermeer, grondgebonden woningen. In een waterrijk gebied worden prachtige 2 onder 1 kap woningen gerealiseerd.