Nieuwbouw Vlaardingen

Vlaardingen 2e winkelstad in de regio

In Vlaardingen zijn diverse nieuwbouw projecten in aanbouw. van Ruytenburg gelegen aan het Hof, stadspark in Vlaardingen. De grondgebonden nieuwbouw woningen van de nieuwe vogelbuurt in Vlaardingen. De luxe energie zuinige woningen naast woonpark Triade in Vlaardingen, zijn enkele van de projecten in aanbouw.

Nieuwbouw woningen rivierzone Vlaardingen

Op de locatie van de oude LTS in Vlaardingen, dichtbij de Unilever en het Delta Hotel in Vlaardingen worden grondgebonden nieuwbouw eensgezinswoningen gerealiseerd. En in de Samuel Esmeijer straat wordt door Waterweg Wonen in Vlaardingen een nieuwbouw project gerealiseerd. Naast de grondgebonden woningen worden in Vlaardingen ook diverse nieuwe appartementen complexen gebouwd.

Vlaardings geluk nieuwbouw woningen

De Oostwijk van Vlaardingen heeft een metamorfose ondergaan, in een periode van enkele jaren, zijn nieuwbouw projecten gebouwd en in de periode 2014 tot en met 2016 wordt de prachtige, kinderrijke wijk Vlaardings geluk gebouwd. Direct in nabijheid van station, winkelcentrum Hogendorpkwartier, Scholengemeenschap Groen van Prinsterer en een compleet nieuw scholen en sportcomplex is Vlaardings geluk een prachtige nieuwe wijk aan het worden.

Waterweg wonen, actieplan wonen

In samenwerking met gemeente Vlaardingen heeft Waterweg Wonen zich geconformeerd aan actieplan wonen. Waterweg Wonen neemt als woningcorporatie uit Vlaardingen haar verantwoording en ontwikkeld, bouwt diverse nieuwbouw projecten in Vlaardingen. In 2016 wordt o.a. de woontoren aan de van Hogendorplaan gerealiseerd. De verhuur van de eerste woningen is gestart in januari 2016