Vlaardingen – gordijnen

Prachtig een sfeervol gordijn op maat gemaakt

Gordijnen zijn in vele stoffen, prints en uitvoeringen verkrijgbaar. Gordijnen kunnen het best gekocht worden bij gespecialiseerde woning-projectinrichter. De gordijnen worden vooraf geadviseerd. De juiste stof, kleur en patroon worden gekozen. Na het kiezen van de gordijnen worden de gordijnen thuis opgemeten. Voor de confectie wordt vooraf overlegt welke plooi het best past bij de stof en uw wensen. In Vlaardingen zijn diverse soorten gordijnen verkrijgbaar. Van rolgordijn tot vouwgordijn en van transparante vitrage tot verduisterende stoffen. Bij Westland vindt u ook brandvertragende gordijnen en gordijnen voor buiten.

Vouwgordijnen in Vlaardingen

In Vlaardingen zijn bij de speciaal bedrijven alle soorten vouwgordijnen verkrijgbaar. Vouwgordijnen voor dakramen, vouwgordijnen waarbij de stof top-down bediend kan worden. XXL vouwgordijnen met een breedte tot 9 meter, transparante vouwgordijnen, verduisterende vouwgordijnen. Oftewel voor elk soort raam is er een vouwgordijn verkrijgbaar in Vlaardingen

Merken gordijnen in Vlaardingen verkrijgbaar

In Vlaardingen zijn alle soorten en merken gordijnen verkrijgbaar. o.a. Ambiance, ADO, Artelux, Bandalux, BenC, Luxaflex, Sunway, Inside, JAB, Kobe, Verosol, ABZ, ZW-line.